SLTF - Svenska lokaltrafikföreningen

Svensk kollektivtrafik

Kollektivtrafik innebär passagerartrafik som är tillgänglig för allmänheten. De två vanligaste formerna av kollektivtrafik är buss och tåg, men det omfattar även spårvagn, tunnelbana samt ibland även flyg taxi och sjötrafik. Att åka kollektivt är ett bra sätt att ta sig till dit man ska. Dock är det så ibland att man kan behöva transport som är mer anpassad till det man ska göra. Då är lösningen att hyra en egen buss. Du kan hyra buss Stockholm som ser till att du tar dig från punkt A till B samt stopp däremellan.

Westin Buss – pålitligt sätt att färdas

Westin Buss är ett bussbolag i Stockholm, som är både pålitliga och flexibla. Med dem kan du få hjälp med enklare typer av bussresor, men även hjälp med att organisera transport till stora evenemang så som mässor, sportevenemang, bröllop och privata fester där många människor behöver förflyttas mellan flera olika punkter.

Åk buss med Westin

Westin Buss har jobbat med persontransporter ända sedan 1920-talet. Hos dem kan du hyra buss i Stockholm till mycket bra priser. Företaget har cirka 30 bussar i olika storlekar för att kunna möta dina behov. Allt från stora turistbussar till små minibussar. Att åka buss med Westin är även ett smart val för miljön samt att det är mycket kostnadseffektivt. Du får även en behaglig resa och kan njuta av utsikten, prata med de andra passagerarna, surfa med Wifi och göra sådant du inte kan om du själv skulle köra en bil.

 

8 Dec 2015