SLTF - Svenska lokaltrafikföreningen

Smidigt få hjälp med transporten

När man behöver transportera något, eller skicka något, så kan det vara bra att göra det med ett pålitligt företag. En bra transportfirma Malmö, det är Budakuten. De kan transportera små paket så väl som de kan hantera 18 pall eller upp till 8000 kilo. De kan leverera express om det ska komma fram snabbt, så väl som de har vanlig ekonomitransport. De kan även hantera ömtåligt gods, det på ett säkert och bra sätt. Dessutom har detta företag tjänster inom online-leveranser samtg att de även erbjuder lagerplatser, lageruthyrning och lagerytor. Denna transportfirma kan transportera lokalt i Malmö, slingor i Skåne och till Köpenhamn, men även längre direkttransporter både inom Norden och söderöver.

Transport på billigare sätt

Något som Budakuten kan erbjuda det är vad de kallar för ekonomislinga. Det gör att du kan fåå en effektiv transport till ett mycket lågt pris. Det är nämligen så att varje morgon har de ett visst antal bilar, som går till olika orter runt om i Skåne. Du kan lämna ditt gods kl 10 och kunden din har det senast kl 16 samma dag. 

Denna slinga täcker runt 95 % av Skånes företag och de kan ta emot och leverera små paket s väl som stora pallgods. Godset mellanlandar aldrig på någon terminal, utan går raka vägen från dig till kunden som ska ha den. 

Så oavsett om du behöver snabbt bud samma dag eller transport av stora pallar, så kan du vända dig till Budakuten, så fixar de detta!

9 Jul 2021