SLTF - Svenska lokaltrafikföreningen

Har hittat den perfekta barnvakten!

Jag har två barn, som jag älskar mest i hela världen. Dock behöver man ibland få tid för sig själv eller hinna med andra saker utan dem. Jag har tidigare tvekat när det gäller att anlita barnvakt, för vem är lika lämpad som mig själv, att ta hand om mina barn? Men så pratade jag med en väninna, som rekommenderade Nannypoppins. Hos Nannypoppins kan alla föräldrar få den barnvakt eller den barnpassning de behöver. Har man som jag, svårt att få tiden att räcka till, så är de lösningen! Nannypoppins kan hjälpa till med daglig hämtning på skolan eller dagis, men de kan även ställa upp vid sporadiska tillfällen om man behöver. Det går även att boka in dem på heltid eller deltid. Om man väljer att boka hämtning så ser de till att dina barn kommer hem varje dag, får mellanmål eller middag och även hjälp med läxor. Kanske även en lekstund har hunnits med. Du slipper stressa hem, du kan träna, handla eller göra annat i lugn och ro.

Sporadiska tillfällen är när du behöver hjälp på helg eller liknande och heltid/deltid passar bra till de barn som ännu inte fått dagisplats. 

Sveriges bästa barnvakter

NannyPoppins barnvakter är: 

Att använda mig av Nannypoppins har verkligen underlättat min vardag! Sedan så älskar mina barn sin barnvakt. Vi ser till att i möjliga mån, alltid få samma person varje gång. Jag har hämtning ett par dagar i veckan, samt att jag bokar in dem på sporadiska tillfällen.

14 Aug 2015