SLTF - Svenska lokaltrafikföreningen

Flyttransportering

 

Vi förespråkar gärna att man som både privatperson och företagare ser till att åka kollektivt. Det är det miljövänligaste alternativet. Med kollektivtrafik menas bland annat buss och tåg. Dock kan det ibland vara så att man behöver transport på ett annat sätt, exempelvis om du ska flytta. Då är det istället en fördel att man anlitar en flyttfirma Stockholm. En flyttfirma vi gärna rekommenderar är Flyttbolaget i Stockholm AB som är en seriös och flexibel flyttfirma.

Flytta med Flyttbolaget i Stockholm AB

Att flytta är krävande, då du ska packa dina saker och ditt bohag. Hyra ett släp, lasta kartonger, transportera dessa och sedan flytta in kartongerna till ditt nya hem. Det tar både tid och energi som du istället kan lägga på andra saker. Ett sätt att slippa göra allt detta själv, är just att anlita Flyttbolaget om du flyttar till, från eller inom Stockholm. Både privatpersoner och företag kan anlita detta flyttbolag då de har stor erfarenhet av både bohagsflytt och kontorsflytt. Dessutom så kan du med Flyttbolaget få flyttstädning. Det gör att du kan fokusera helt och hållet på att komma i ordning i ditt nya hem och du behöver inte engagera dig i flytt eller städning.

Flyttbolaget - en flexibel lösning

Om du anlitar Flyttbolaget så får du en mycket flexibel flyttfirma. De kan anpassa flytten helt efter dina önskemål. Flyttbolaget gör allt för att kunna lösa dessa. Från tider, trafik till när i tid du vill flytta. Med detta företag får du en smidig flytt på bästa sätt.

 

8 Dec 2015