SLTF - Svenska lokaltrafikföreningen

Ett yrke som kräver ett fint leende

Att jobba inom kollektivtrafiken, som tågvärd eller liknande gör att man gärna vill ha ett leende som är fint. Sitter man och kör tåget kanske man inte är lika noga, men har man mycket kontakt med andra människor, så är det ofta något man känner är viktigt. Det finns idag många vuxna som har sneda tänder eller bettfel, för att de inte kunde åtgärda detta när de var yngre. Ju äldre man blir, desto mindre angenäm kanske tanken är på att sätta in en tandställning. Men nu finns det ett bra alternativ, till den vanliga typen av räls. Det är en så kallad osynlig tandställning. Man sätter den helt enkelt på baksidan av tänderna. En sådan här tandställning kan man få hos SMAJLA.

Vilka är då SMAJLA?

Din fråga kanske då blir, vilka är SMAJLA? Jo, här hittar dutvå team med erfarna tandläkare, specialisttandläkare och vanliga läkare som kan hjälpa dig med att få en osynlig tandställning. Dessutom kan du få:

Hur fungerar det?

YouTube kan du se hur det går till med en osynlig tandställning. Hör hur både tandläkare och patienter berättar om hur det är att sätta in, använda och ha en osynlig tandställning. Du kan även kontakta SMAJLA, via telefon eller mail och be om råd och tips. Eller så bokar du in en konsultation redan idag.

5 Jun 2015