SLTF - Svenska lokaltrafikföreningen

När kollektivtrafiken inte räcker till

Kollektivtrafik är verkligen en tillgång i samhället; den underlättar för många människor, spar miljön och gör biltrafiken avsevärt tunnare - särskilt påtagligt är det i storstäderna. Det är viktigt att man satsar på kollektivtrafiken och håller priserna för den nere.

Det finns dock många situationer där kollektivtrafiken inte räcker till och där valet att köra en egen bil är det enda man har. Det ger större frihet att köra sin egna bil - man behöver inte passa buss- och tågtider, man kommer hela vägen fram och man slipper stå och vänta på försenade fordon. Fördelarna med att köra egen bil är många, det går inte att sticka under stol med. Det är inget dilemma egentligen, man väljer att åka kollektivt när man måste eller vill och tar bilen - om man har en - resten av gångerna.

Komplettera med bil

Har man ingen bil så är man kanske sugen på att köpa en och är det Skoda man fastnat för så kan det vara bra att veta att det finns en mycket engagerad Skoda återförsäljare på Michelsens Bil i Ystad. Hos denna Skoda återförsäljare i sydligaste Sverige kan du hitta såväl begagnade Skoda som splitternya och du får experthjälp av säljarna i butiken.

Skoda återförsäljare 

Om det är första gången du köper bil, eller kanske första gången du köper en Skoda, så är det naturligt att du har många frågor, samt frågor som du inte ens vet att du har. Eftersom personalen på Michelsens Bil är både erfaren, kompetent och väldigt engagerad i just Skoda så får du all hjälp du behöver på plats hos denna Skoda återförsäljare. 

Skoda är trygga såväl som snygga bilar - ett perfekt komplement till kollektivresorna.

 

 

14 apr 2016